Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'nün kripto para yatırımlarına ilişkin değerlendirmeleri

Ekonomi 06.09.2021 - 14:03, Güncelleme: 06.09.2021 - 14:24
 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'nün kripto para yatırımlarına ilişkin değerlendirmeleri

Eylül ayının ilk haftasında Bitcoin yüzde 10 getiri sağlarken, Ethereum bu dönemde yüzde 22 getiri ile Mayıs ayından bu yana ilk kez 4000’ı test etti.

Eylül ayının ilk haftasında Bitcoin yüzde 10 getiri sağlarken, Ethereum bu dönemde yüzde 22 getiri ile Mayıs ayından bu yana ilk kez 4000’ı  test etti. Böylelikle Bitcoin’in piyasa değeri büyüklüğü yeniden 1 trilyon dolara yaklaşırken bu konudaki en yakın rakibi olan Facebook’un değeri 1.070 milyar dolar. Ancak Bitcoin alımlarının henüz perakende seviyesinde olduğunu düşünmüyoruz. Bunun en temel göstergeleri sosyal medyada Bitcoin kelime aratmaları oldu. Dolayısıyla genele yayılan bir alım furyası henüz başlamadı diyebiliriz. Grafiklerde de en önemli seviye 50.500 direnci de böylelikle aşılmış oldu. Olası kısa vade düzeltmelerin 49.500 ve 46.600 desteğini aşağıya sarkıtmaması gerekir. Piyasaya hâkim olan genel yükselişin yanı sıra Chiliz bu harekete katılamadı. Ancak Şampiyonlar Ligi’nin 14 Eylül’de başlamasıyla Chiliz de hareketlilik gösterme potansiyeline sahip. Cardano’nun da 12 Eylül’deki Alonzo çatallanması sonrası daha akıllı ve kullanışlı bir protokol haline geleceği için güncelleme öncesi hareketlilikler görülebilir. Ethereum 4000 seviyesini kırmasıyla da alakalı olarak Londra çatallanmasının ardından artan ilgi ve ödenen ücret komisyonlarının ETH yakımına dönüşmesi ile önceki dönemlere göre arz bakımından fiyatı daha destekleyici bir konumdayız. Dolayısıyla yükselişi destekleyen temel nedenlerin güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin içinse 50.500 seviyesi önemli destek olacak. Bu bölgenin üzerinde sırasıyla 51.600 ve  57.500 seviyelerini test etme potansiyeline sahip olacak.
Eylül ayının ilk haftasında Bitcoin yüzde 10 getiri sağlarken, Ethereum bu dönemde yüzde 22 getiri ile Mayıs ayından bu yana ilk kez 4000’ı test etti.

Eylül ayının ilk haftasında Bitcoin yüzde 10 getiri sağlarken, Ethereum bu dönemde yüzde 22 getiri ile Mayıs ayından bu yana ilk kez 4000’ı  test etti.

Böylelikle Bitcoin’in piyasa değeri büyüklüğü yeniden 1 trilyon dolara yaklaşırken bu konudaki en yakın rakibi olan Facebook’un değeri 1.070 milyar dolar. Ancak Bitcoin alımlarının henüz perakende seviyesinde olduğunu düşünmüyoruz. Bunun en temel göstergeleri sosyal medyada Bitcoin kelime aratmaları oldu.

Dolayısıyla genele yayılan bir alım furyası henüz başlamadı diyebiliriz. Grafiklerde de en önemli seviye 50.500 direnci de böylelikle aşılmış oldu. Olası kısa vade düzeltmelerin 49.500 ve 46.600 desteğini aşağıya sarkıtmaması gerekir. Piyasaya hâkim olan genel yükselişin yanı sıra Chiliz bu harekete katılamadı.

Ancak Şampiyonlar Ligi’nin 14 Eylül’de başlamasıyla Chiliz de hareketlilik gösterme potansiyeline sahip. Cardano’nun da 12 Eylül’deki Alonzo çatallanması sonrası daha akıllı ve kullanışlı bir protokol haline geleceği için güncelleme öncesi hareketlilikler görülebilir. Ethereum 4000 seviyesini kırmasıyla da alakalı olarak Londra çatallanmasının ardından artan ilgi ve ödenen ücret komisyonlarının ETH yakımına dönüşmesi ile önceki dönemlere göre arz bakımından fiyatı daha destekleyici bir konumdayız.

Dolayısıyla yükselişi destekleyen temel nedenlerin güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin içinse 50.500 seviyesi önemli destek olacak. Bu bölgenin üzerinde sırasıyla 51.600 ve  57.500 seviyelerini test etme potansiyeline sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burokratika.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.