Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa İnegöl Havzası'nda saha çalışması

Yaşam 21.10.2021 - 11:05, Güncelleme: 21.10.2021 - 12:28 661+ kez okundu.
 

Bursa İnegöl Havzası'nda saha çalışması

Projenin danışmanı konumunda yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü ve TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Aral Okay da İnegöl’e gelerek saha çalışmalarına katıldı.

İnegöl Havzasını konu alan “İnegöl Havzası’nın Stratigrafisi ve Tektono-Sedimanter Gelişimi” isimli proje kapsamında sürdürülen TÜBİTAK projesi tüm hızıyla devam ediyor. Projenin danışmanı konumunda yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü ve TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Aral Okay da İnegöl’e gelerek saha çalışmalarına katıldı. BURSA(İGFA)-  İnegöl çevresindeki faylar ve depremlerle ilgili sürdürülen “İnegöl Havzası’nın Stratigrafisi ve Tektono-Sedimanter Gelişimi” konulu TÜBİTAK projesi kapsamında İnegöl bölgesindeki fay hatlarının karakteristik özellikleri ve İnegöl havzasının bilinmeyenleri gün yüzüne çıkacak. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan Karabacak ile Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cihat Alçiçek tarafından araştırmalar yapılacak.   İnegöl havzasını mercek altına alan ve iki bilim adamının titizlikle yürüttüğü proje kapsamında İnegöl Havzası hakkında daha detaylı bir bilgiye ulaşılması bekleniyor. 2022 yılı içerisinde sonuçlanması beklenen Tübitak destekli projenin danışmanı konumunda yer alan, bu bölgenin en etkili isimlerinden İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü ve TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Şeref Üyesi Prof. Dr. Aral Okay da İnegöl’e geldi. Uludağ başta olmak üzere İnegöl Havzası hakkında engin bilgilerini paylaşan Prof. Dr. Aral Okay, saha çalışmalarına katıldı.  
Projenin danışmanı konumunda yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü ve TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Aral Okay da İnegöl’e gelerek saha çalışmalarına katıldı.

İnegöl Havzasını konu alan “İnegöl Havzası’nın Stratigrafisi ve Tektono-Sedimanter Gelişimi” isimli proje kapsamında sürdürülen TÜBİTAK projesi tüm hızıyla devam ediyor. Projenin danışmanı konumunda yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü ve TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Aral Okay da İnegöl’e gelerek saha çalışmalarına katıldı.

BURSA(İGFA)-  İnegöl çevresindeki faylar ve depremlerle ilgili sürdürülen “İnegöl Havzası’nın Stratigrafisi ve Tektono-Sedimanter Gelişimi” konulu TÜBİTAK projesi kapsamında İnegöl bölgesindeki fay hatlarının karakteristik özellikleri ve İnegöl havzasının bilinmeyenleri gün yüzüne çıkacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan Karabacak ile Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cihat Alçiçek tarafından araştırmalar yapılacak. 

 İnegöl havzasını mercek altına alan ve iki bilim adamının titizlikle yürüttüğü proje kapsamında İnegöl Havzası hakkında daha detaylı bir bilgiye ulaşılması bekleniyor. 2022 yılı içerisinde sonuçlanması beklenen Tübitak destekli projenin danışmanı konumunda yer alan, bu bölgenin en etkili isimlerinden İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yerbilimleri Enstitüsü ve TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Şeref Üyesi Prof. Dr. Aral Okay da İnegöl’e geldi. Uludağ başta olmak üzere İnegöl Havzası hakkında engin bilgilerini paylaşan Prof. Dr. Aral Okay, saha çalışmalarına katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burokratika.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.